Laat je onderdompelen in de nieuwste misdaadroman, Katana, Crokaert en de ontvoerde Samoerai, in de volledig Antwerpse setting.
Wil je liever wegdromen bij exotische bestemmingen of mooie plekjes dichterbij, schaf dan één van de reisboeken aan.


Als boek of gemakkelijk ebook. Nu verkrijgbaar.


Misdaadromans

Gigi
Crokaert en de moord op de catwalk

Genre: misdaadroman

Pagina's:                261

Kosten boek:        € 23,50 (exclusief verzendkosten)

Kosten digitaal:   € 7,50

Gigi

Crokaert en de moord op de catwalk

Crokaert is getuige van de moord op een beroemd model tijdens een modeshow in de Antwerpse Handelsbeurs. Is de dader aanwezig of is het een buitenstaander? Is er een link met het ModeMuseum die deze show heeft georganiseerd?

Robert, Danny en hun team gaan op onderzoek uit. Achtervolgingen in Antwerpen maar ook in het buitenland tot gevolg. Zal het hen lukken de zaak op te lossen?


Katana
Crokaert en de ontvoerde Samoerai

Genre: misdaadroman

Pagina's:                247

Kosten boek:        € 22,50 (exclusief verzendkosten)

Kosten digitaal:   € 7,50

Katana

Crokaert en de ontvoerde Samoerai

In Antwerpen wordt voor de kathedraal het standbeeld van Nello en Patrasche onthuld. Ter gelegenheid daarvan organiseert de Japanse ambassadeur niet veel later in Kasteel Sorghvliedt een receptie. Volwassenen en kinderen zijn hiervoor uitgenodigd. Plotseling verdwijnt de zoon van de ambassadeur.

Aan rechercheur Crokaert en zijn assistent de moeilijke taak deze ontvoering op te lossen. Waar kan Ika gebleven zijn en wie zit erachter? Waarom is ook de au pair niet meer te vinden? Een speurtocht door Antwerpen en ver daarbuiten is het gevolg.


La Passione
Crokaert en de bestolen Diva
Genre: misdaadroman

Pagina's:                247

Kosten boek:        € 22,50 (exclusief verzendkosten)

Kosten digitaal:   € 7,50

La Passione

Crokaert en de bestolen Diva

In Botswana wordt één van de grootste groene diamanten ter wereld gevonden. Zoals zovele diamanten komt ook deze naar de diamanthoofdstad van de wereld, Antwerpen. Hij wordt geslepen en verwerkt in een collier.

Aan rechercheur Crokaert de taak te zorgen dat het sieraad veilig getransporteerd wordt naar Diva, het museum voor diamant, juwelen en zilver, voor de tentoonstelling ‘Diamonds are forever’. Echter, biedt de kluis wel bescherming genoeg? Wat als iemand het toch heeft voorzien op dit kostbare juweel?


Middelheimroof

Genre: misdaadroman

Pagina's:                259

Kosten boek:        € 22,50 (exclusief verzendkosten)

Kosten digitaal:   € 7,50

Middelheimroof


Michael Black komt na enkele jaren vrij en reist naar België. Waarom juist Antwerpen? Interesseert hij zich opnieuw voor kunst? Bezoekt hij daarom het Rubenshuis en de Kathedraal? De jonge agent Robert Crokaert probeert het mysterie te ontrafelen. Zal hij Michael kunnen dwarsbomen of is de Amerikaan hem te snel af? Een kat en muisspel is het gevolg op enkele historische plaatsen in Antwerpen.


Achter in het boek als toegift vind je alle locaties waar het boek zich afspeelt. Vaak in combinatie met een stukje historie maakt het de verschillende settings nog levendiger. Is je ook dat nog niet genoeg zoek dan de locaties in het echt op. Op een kaartje staat eenvoudig uitgelegd waar je ze in Antwerpen kunt vinden.

Verborgen resort

Genre: misdaadroman

Pagina's:                363

Kosten boek:        € 25,00 (exclusief verzendkosten)

Kosten digitaal:   € 7,50

Verborgen resort


Barbara von Bergen krijgt te horen dat haar oom is overleden. Een familielid waarvan zij het bestaan tot dan toe niet kende. Zij besluit naar de begrafenis te gaan in de USA. Wat zij ervan moet verwachten weet zij niet, maar haar interesse is gewekt. Alles lijkt voorspoedig te gaan, totdat er mysterieuze dingen gebeuren. Kan zij de raadsels ontrafelen of wacht haar hetzelfde lot als haar oom?

 

Het Verborgen resort is de tweede misdaadroman uit een drieluik, die begon met het Gouden jacht complot. Afzonderlijke boeken, maar wel met een raakvlak. Zo komen de hoofd- en bijrolspelers in ieder boek terug. De volgorde waarin je ze leest maakt niet uit. Stukje bij beetje leer je de karakters kennen. Het derde en afsluitende boek wordt volgend jaar verwacht. Moet enkel nog geschreven worden.

Gouden jacht complot

Genre: misdaadroman

Pagina's:                227

Kosten boek:        € 18,50 (exclusief verzendkosten)

Kosten digitaal:   € 7,50

Gouden jacht complot


Elaine Chalone en Susan Penticton. Beiden succesvol. Grote carrières in respectievelijk de wijnbranche en de scheepsbouw. Toch gaat er iets mis en kunnen zij dat ene dat zij zo graag nastreven niet bemachtigen. Waar gaat het fout? Is er opzet in het spel, kunnen zij het tij keren of houden anderen hen in de greep?

 

In deze misdaadroman, het Gouden jacht complot word je meegenomen van de bosbranden in de Verenigde Staten tot vluchtpogingen in de besneeuwde bergen van Zwitserland. Smokkel in het corrupte Siberië en uit de mist opdoemende jachten in een Noors fjord. Speurtochten in Den Haag en Londen en na een trip met de nostalgische Oriënt-Express een ontmaskering in het romantische Venetië. Stukjes van een puzzel die door de hoofdrolspelers in elkaar gezet moeten worden zorgen er voor dat de roman tot het laatste moment blijft boeien.


Het Gouden jacht complot is de eerste misdaadroman uit een drieluik. Afzonderlijke boeken, maar wel met een raakvlak. Zo komen de hoofd- en bijrolspelers in ieder boek terug. Na het eerste boek is inmiddels ook het tweede in reeks verschenen, het Verborgen resort. Het derde bestaat op dit moment enkel nog in het hoofd van de auteur.

Reisboeken

Naast de misdaadromans komt er ook bijna jaarlijks een reisboek uit. Hieronder vind je de verschillende locaties die hierin aan de orde komen. Heb je interesse, maar wil je eerst weten welk deel van een land wordt besproken, vraag het gewoon even.


Kosten per boek:      € 17,00 (excl verzendkosten)

Kosten ebook:           €  5,00